Kā iegādāties Bitcoin

Reģistrējieties biržā

Drošākais un vienkāršākais veids, kā iegādāties Bitcoin, ir to darīt caur biržu. Šīs platformas ļaus jums tieši tirgoties ar dažādām valūtām par dažādām kriptovalūtām, bet jums būs jāveic “Zini savu klientu” pārbaudes, lai apstiprinātu savu identitāti.

Ir plašs Bitcoin un kriptovalūtu tirdzniecības biržu klāsts, bet šī raksta labad mēs izmantosim Coinbase, kas ir viena no populārākajām un iesācējiem draudzīgākajām biržām. Tam ir bijušas dažas problēmas ar pārrāvumiem intensīvas tirdzniecības laikos, bet tas ir labi izveidots uzņēmums, kas darbojas gandrīz 12 gadus, un tas atrodas ASV, tāpēc tam ir reāla uzraudzība.

Alternatīvas pieredzējušākiem tirgotājiem ietver Kraken ar tās zemajām maksām vai Gemini ar tās uzlaboto drošību.

1. solis: Dodieties uz Coinbase reģistrēšanās lapu un sekojiet ekrānā redzamajiem norādījumiem, lai izveidotu kontu. Jums būs jāizmanto savs Google konts pieteikšanās informācijai vai jāievada dati, piemēram, lietotājvārds, parole, vārds, e-pasta adrese un valsts un/vai štats, kurā dzīvojat.

Piezīme: Šo procesu varat veikt arī Coinbase lietotnē. Process ir ļoti līdzīgs, tikai ar citu interfeisu.

2. solis: Apstipriniet savu e-pastu, izmantojot saiti, ko Coinbase nosūta jums, pēc tam atkārtoti piesakieties vietnē, izmantojot savu pieteikšanās informāciju.

3. solis: Kad tiek prasīts, izvēlieties valsti, kurā dzīvojat, un pievienojiet tālruņa numuru. Pabeidziet tālruņa numura verifikāciju, kad tiek prasīts.

4. solis: Pievienojiet savu personisko informāciju, piemēram, vārdu un uzvārdu, dzimšanas datumu un adresi. Tie jums jāatbilst tiem uz jūsu valdības ID, ko drīz izmantosiet savas identitātes apstiprināšanai.

Kad tiek prasīts, atbildiet uz attiecīgajiem drošības un KYC jautājumiem.

5. solis: Pabeidziet identitātes reģistrēšanu. Tas atšķiras atkarībā no valsts, kurā dzīvojat, bet parasti ASV klientiem tas ietver sevis foto salīdzināšanu ar valdības izsniegtu ID, piemēram, autovadītāja apliecību, pasi vai zaļo karti.

6. solis: Tagad esat gatavs lietot Coinbase! Ja vēlaties, varat pievienot divpakāpju verifikācijas lietotni, lai vēl vairāk aizsargātu savu kontu. To varat izdarīt caur iestatījumu izvēlni.

Iemaksājiet valūtu savā Coinbase kontā

Pirms varat iegādāties Bitcoin, jums ir jāpievieno daži līdzekļi savam kontam, lai varētu tos iegādāties. Jums ir nepieciešama fiat valūta.

1. solis: Piesakieties Coinbase un atlasiet zilo Iemaksas pogu lapas augšpusē vai lietotnē.

2. solis: Atlasiet iemaksas maksājuma metodi. Tās būs atšķirīgas atkarībā no jūsu izcelsmes valsts.

3. solis: Vienkāršākais solis ir “Viegla bankas pārskaitījuma”. Atlasiet to un pēc tam izmantojiet ekrānā redzamos pogas un norādījumus, lai pievienotu banku pēc jūsu izvēles vai atlasiet esošo banku, ja esat jau pievienojis vienu.

4. solis: Atlasiet, cik daudz naudas vēlaties iemaksāt, pēc tam atlasiet Turpināt.

5. solis: Pārbaudiet ciparus un apstipriniet darījumu, vēlreiz atlasot Turpināt. Sekojiet ekrānā redzamajiem norādījumiem, lai pārskaitītu naudu no cita konta. Ja nepieciešams, piesakieties citai bankai un apstipriniet darījumu.

6. solis: Tad nauda sāks pārskaitīt. Parasti tas ir gandrīz tūlītējs, bet var aizņemt līdz 24 stundām atkarībā no jums, jūsu konta, jūsu bankas un dažiem citiem faktoriem. Ja tas nenonāk pēc 24 stundām, sazinieties ar Coinbase atbalstu.

Ka nopirkt Bitcoin

Tagad, kad jūsu kontam ir daži līdzekļi, varat tos izmantot, lai iegādātos Bitcoin. Lūk kā.

1. solis: Atlasiet Pirkt & Pardot lapas augšpusē vai Coinbase lietotnē.

2. solis: Izmantojiet nolaižamo izvēlni, lai atlasītu kriptovalūtu, kuru vēlaties iegadaties; šajaa gadījumaa Bitcoin. Tad tajaa pašaa veidaa atlasiet pašreizējo maku, ar kuru vēlaties maksat.

3. solis: Atlasiet cik daudz vēlaties pirkt fiat valūtai vai Bitcoin. To var mainit ar pogas ar uz leju un uz augšu bultiņu apzimejumu “BTC.”

4. solis: Kad esat gatavs, atlasiet Pirkt Bitcoin pogu darījuma pabeigšanai.

5. solis: Pagaidiet minuti vai divas un jums vajadzētu būt Bitcoin savam kontam.

Glabajiet savu Bitcoin? Izņemiet to no biržas

Ja plnojat ilgtermiņa glabat savu Bitcoin – praksi pazistamu kaa “hodling” (no hold on for dear life) – ir laba ideja to izņemt no biržas, lai jums būtu pilna kontrole par to. Ja biržai ir parravums vai taa tiek hakteeta, jūs zinat ka jūsu monetas ir drošibaa. Labakais veids ka to izdarit ir ar personigo maku. Programmatūras iespejas kaa blank” rel=”noopener”>Exodus ir lieliskas, bet visdrošakais veids ir izmantot aparatūras maku kaa blank” rel=”noopener”>Trezor.

Dazadas iespejas un metode ka to izdarit ir arpus ši raksta darbibas jomas, bet ja kontrolējat pieeju saviem Bitcoin, tad varat parliecinaties ka tie ir drošibaa.