3DMakerpro's Seal kabatas izmēra skeneris ir paredzēts jūsu 3D drukām.

3D drukāšanas brīnumi: Seal un Seal Lite skeneri

Šis saturs tika izveidots sadarbībā ar 3DMakerpro.

3D druka patiešām ir apbrīnojama, jo jūs varat radīt gandrīz jebko, kamēr jums ir zīmējumi vai digitālie 3D modeļi. Taču, lai gan ir lieliska kopiena, kas veido šos 3D modeļus, un vienmēr ir jaunas lietas, ierīces un rīki, ko drukāt, jūs varat būt ierobežots tādā ziņā, ka nevarat vienkārši paņemt priekšmetu un to izdrukāt bez papildu darba. Ja jums nav prasmju izveidot digitālu dizainu – vai digitālu objekta kopiju – jums būs jāgaida, kamēr kopiena kaut ko izveidos, un tas ne vienmēr var atbilst tam, ko vēlaties radīt. Bet kas, ja būtu kaut kas daudz vienkāršāks? Kas, ja būtu rīks vai ierīce, kas varētu radīt ārkārtīgi precīzus objektu skenējumus un pēc tam pārvērst to digitālā formātā – tādu, ko var atkārtoti izdrukāt 3D printerī? Ir tāds rīks no 3DMakerpro, un tas ir zināms kā Seal – vai Seal Lite alternatīvajā modelī.

Apvienojot “skanēšanas vieglumu” ar “detaļu mākslu”, 3DMakerpro Seal un Seal Lite efektīvi skenēs priekšmetu vai objektu ar augstāko detaļu precizitāti – 0,01 mm precizitāti, kas ir pirmo reizi patērētāju klases 3D skeneru nozarē. Tas atbalsta pilnkrāsu un pilnīgu tekstūru uztveršanu augstas izšķirtspējas režīmā, pateicoties 24 bitu augstas kvalitātes krāsu CMOS attēla sensoram un tekstūras kamerai. Jums tas nozīmē, ka jūsu modeļa skenējumi patiešām atdzīvosies, ieskaitot visus niansētos detaļas no materiāla tekstūrām līdz smalkiem elementiem. Piemēram, rotaļlietas pūķa skenējumā būs redzamas visas mērogas, krāsas un smalkas detaļas.

Seal skeneri ir kabatas izmēra, aptuveni tāda paša lieluma kā vidēja paciņa gumijas, tāpēc tos var ņemt līdzi jebkur un tie darbojas pat spilgtā saules gaismā. AI viedtehnoloģijas un jaudas roktura, ar inovatīvu gimbalu, nodrošina labākos iespējamos skenējumus neatkarīgi no vides. Turklāt prettrīces optiskie lēcas ļauj jums skenēt kā profesionālim ar minimālu traucējumu, skenējums vienmēr būs stabils pat tad, ja jūs vai vide nav. 3DMakerpro Seal un Seal Lite ir mūsdienu brīnumi, vismaz 3D drukas un digitālā dizaina pasaulē, un par to ir daudz ko runāt, tāpēc turpiniet lasīt. Ja vēlaties uzzināt vairāk, varat arī doties uz veltīto 3DMakerpro Seal lapu, izmantojot zemāk esošo pogu – priekšpasūtījumi sākas 29. augustā caur IndieGoGo.

Uzziniet vairāk

Ko vēl var darīt Seal un Seal Lite?

Gandrīz jebkura objekta vai priekšmeta skenēšana ar izcilu precizitāti ir viena lieta, bet piedāvāt papildu funkcijas, ko dara 3DMakerpro Seal un Seal Lite, tas ir pavisam citā līmenī. Sākumam Seal izmanto zilo gaismu, kurai ir īsāks viļņa garums salīdzinot ar tradicionālajiem LED un NIR gaismas avotiem. Īsumā tas nozīmē, ka skeneris rada precīzāku strukturētu gaismu, lai iegūtu precīzus un detalizētus skenējumus ar augstāku izšķirtspēju. Tātad, kad skenējat mazas rotaļlietas, priekšmetus vai objektus ar sarežģītām detaļām, tekstūrām, malām un mazajiem iedobumiem, tas viss tiek uztverts digitālajos zīmējumos.

Jums nav jāizmanto marķieri, kā varētu sagaidīt no līdzīgajiem ierīcēm. Seal var identificēt mērķa objektu, ieskaitot malas, bez viena marķiera pateicoties AI vizuālajai sekošanai. Tas var darīt to arī vairākos skenēšanas režīmos, piemēram, Turntable (griežamais galds), Handheld (rokas), Turntable+Handheld (griežamais galds+rokas) un citos. Ja tomēr izlemjat izmantot griežamo galdu, varat izmantot profesionāla līmeņa daudzas ass griežamo galdu ātrai un vieglai daudzleņķu modeļa skenēšanai.

Profesionāla programmatūra JMStudio ļauj jums iedziļināties tik dziļi, cik vēlaties. Tā ir draudzīga iesācējiem, tāpēc ja šis ir jūsu pirmais reizes izmantojot kaut ko tamlīdzīgu, jums nav par ko uztraukties. Ja esat pieredzējis vai eksperts lietotājs, varat paņemt grožus savās rokās un pielāgot dažādus iestatījumus. Jūs varat būt tik aktīvs vai pasīvs, cik vēlaties.

Pateicoties 10 000 mAh akumulatoram, jūs saņemsiet līdz pat 240 nepārtrauktas minūtes skenēšanas laiku. Tad nu ja esat ārpus mājas un redzat kaut ko ko vēlaties skenēt, jūs varat to darīt jebkurā laikā. Akumulators ilgs arī diezgan ilgu laiku, ļaujot jums skenēt vairākus priekšmetus ja nepieciešams. Kad esat savas nākamajai D&D sesijai un vajag ātru savu rotaļfigūriņu kopiju jums kabatā ir visa nepieciešamajai enerģija.

Seal un Seal Lite: 3D skenēšanas brīnumi

Ja mēģinat skenēt rotaļlietu, figūriņu vai kaut ko tamlīdzīgu zobu modelim, ideāls objekta izmērs ir aptuveni 100 mm (3.93 collas). Ja mēģinat skenēt atslēgu vai metala daļu kas ir līdzvērtiga tad vajag priekšmetu kas ir vismaz 50 mm (1.96 collas). Beidzot kaut kas mazs piemēram šaha figūriņa vai bagatinata gredzena funkcijas būs nepieciešams apmēram 10mm izmērs (0.39 collas). Kapeč šie mēri ir svarigi? Jo ar precizitati no 0.01mm līdz 0.02mm (Seal Lite), un darba attalumu no 100 līdz 200mm tas nozime ka Seal skeneri ir ievarejami precizi salidzinajuma ar citiem lidzigiem iericiem.

Galvena atškiriba starp pamata modeli Seal Lite un premium Seal ir ta ka Lite uztver mono krasa un ir izgatavots no cieta plastmasas. Tikmer Seal piedava 24 bitu krasu un teksturas uztversanu un ir izgatavots no izturiga alumina sakausuma. Abi izmanto USB-C lai pieslegtos pie gudrajam aksesuariem un aiz tiem.

Atkapojamies. 3DMakerpro Seal un Seal Lite ļauj jums uztvert pilnu teksturu un krásu gandríz jebkuram prieksmetam vai objektam laujot jums pilnigi atjaunot prieksmetus vai radit jaunas fabrikacijas ar 3D printeri. Abi Seal formáti ir portativi ar iebuvetu akumulatoru un kopéjo svaru apmeram 200 gramus – perfekti lai ieliktu kabata pie mugursomas somina vai dienas somina. Jus varat vest tos lidzi jebkur un sakot skenet jebkura laika lai iegutu pilnigi detalizetu un stradajošu 3D modeli par ko jus skataties. Diezgan apbrinojami vai ne?

Priekspasutijumi Seal bus pieejami no 29.augusta plkst.9:00 EDT. Sagatavojieties pilnigi jaunai 3D dizainu un radisanas pasaulei cilveki.

Uzziniet vairak